Lijden of leiden?

Lijden of leiden?

leiding over je eigen leven?

Nu leverbaar!

Persoonlijk leiderschap: Lijden of leiden?

Persoonlijk leiderschap gaat over het leiding nemen van je eigen leven. In deze 24/7 maatschappij is het voor iedereen nodig om bewust te zijn van de stappen die je zet, de grenzen die je kunt aangeven, vanuit je hart kunt leven en de dingen die je doet, leuk vindt en goed kunt doen. Zoveel mogelijk stress vermijden, en beter om kunnen gaan met stress, gezond blijven. Dat is voor iedereen goed, voor leiders een MUST.

In dit e-book krijg je kennis, tips en opdrachten met als doel je te inspireren en je uit te dagen om leider te zijn van je eigen leven. En geef je leiding aan een team dan is het van belang om eerst goed voor jezelf te zorgen, voordat je goed voor je teamleden kunt zorgen! (denk aan de vliegtuigregels) 

Dit e-book met verschillende management theorieen van  Hersew & Blanchard, Covey, Deepak Chopra en Anthony Robbins en meer andere inspirerende leiders, krijg je voor slechts Euro 4,95 . Bestel NU! Een aanrader voor iedereen die een kwalitatief mooi leven wil leven!  

Je kunt het in combinatie met een individueel face to face coachtraject volgen, dan wordt het op maat gesneden voor jou persoonlijk. Vraag hiervoor informatie aan.

Schrijf je hieronder in met vermelding van e-book ‘Lijden of Leiden?’  en je ontvangt een Tikkie met desgewenst een factuur. Nadat de betaling binnen is, ontvang je de dag erna het e-book in je mailbox.Baas over je eigen leven!

Schrijf je hier in

(0316) 26 66 62

werkdagen 09:00 – 18:00

Adres: Parallelweg 36, 6922HR, Duiven

E-mail: info@altijdresultaat.nl