Retreat en relax!

VOLLE AGENDA?

GELEEFD WORDEN? 

RAT-RACE?

Herken jij dit ook: je zit in de sneltrein en net als je wilt overstappen naar het stoptreintje, maakt jouw trein alweer vaart. Doe je dat bewust of heb je het nakijken?
Helaas zal het overgrote deel beteuterd weer in een stoel neerploffen en moed gaan verzamelen voor de nieuwe bestemming.

– Zit jij in die Rat-Race?
– Word je opgeslokt door je werk waardoor je weinig aandacht hebt voor het thuisfront?
– Wil je gewoon weer even ‘pas op de plaats maken’, zodat je weer kunt genieten?
– Maak je je zorgen om jezelf omdat je stresslevel veel te vaak en te lang torenhoog is?
– Ben je uit balans en staat daardoor de weg naar succes je in de weg?

Dan wordt het NU tijd om aan de noodrem te trekken. En het boemeltje te pakken. Even weer terug naar jezelf, genieten van aangenaam gezelschap op een eersteklas locatie.
Wat houdt je tegen, waar wacht je nog op? Gewoon doen!

Energielevel up/stresslevel down!

Aristoteles noemde vrije tijd een vorm van meditatie en zelfverbetering. Tijd voor jezelf is noodzakelijk omdat dit het moment is waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Alleen door stil te staan of even een stap terug te zetten, kun je vooruit gaan en voelen waar je behoefte aan hebt, aldus de filosoof.

Wij organiseren retreats (retraites) voor verschillende doelgroepen  in ons eigen mooie Nederland. En ook hebben we een fantastische locatie op het zonnige eiland Ibiza.

Even helemaal eruit zijn helpt mee om je creativiteit en flexibiliteit weer terug te krijgen. Een prachtige omgeving, mooi weer, gezonde voeding en ontspannende activiteiten geven je nieuwe inzichten en zorgen ervoor dat je je als herboren voelt. Je zit weer barstensvol positieve energie als je terug keert naar huis.

Tijdens onze retraites besteden wij onder andere aandacht aan het terugvinden van je creatieve brein. Als kind draaide alles om kijken, voelen, proeven, ruiken en horen. En dus niet om het denken, de logica en de ratio. Niet voor niets wordt er vaak gesproken van de onbezorgde kindertijd. Hoe dichter je bij je zintuigen terug keert, hoe groter de ontlading. Maar velen van ons weten niet meer hoe ze deze moeten gebruiken. Zij vinden het dan ook vooral lastig om te ontspannen en te genieten van dagelijks, klein geluk.

80 tinten groen – omgeving

In een 80 tinten groen omgeving verwennen we je met gezonde voeding, een interessant programma en volop tijd om op je eigen manier bij te komen.
Als je niet goed voor jezelf zorgt, kan je ook niet goed voor een ander zorgen. Met onze retraites doe je dus niet alleen jezelf een groot plezier, maar ook je omgeving zal er de vruchten van plukken. Je wordt er weer dat aangename mens van dat er altijd al was en ook een stuk energieker en productiever. Vandaar dat menig reisje op kosten van de zaak wordt betaald.

resetten en koers bepalen wordt een kadootje voor jezelf en je organisatie

Onze retraites zijn toegespitst op jouw wensen. 

Royal Retreat

Wil je graag sparren, de koers bepalen en dat op een prachtige zonnige plek, met heerlijk eten en inspirerende activiteiten, waardoor de creativiteit volop zal gaan stromen. Resetten, opnieuw opladen en verwend worden zijn de keywords. Gezonde voeding, beweging, reflectie en genieten van al het moois. Degenen die jou zijn voorgegaan noemen het ‘ een kadootje voor jezelf!’

Ook genieten van onze retraite vakanties?

Tijd voor jezelf maken is allesbehalve een guilty pleasure! Het is een belangrijk onderdeel van je leven dat ervoor zorgt dat je optimaal kunt presteren en aangenaam gezelschap bent en blijft voor je omgeving. En niet te vergeten; dat je jouw sneltrein voorbij laat gaan en weer even volop geniet van het leven!

Stap dus in ons boemeltje op weg naar een Royal Retreat

Wil je meer informatie over onze retraites?

(0316) 26 66 62

werkdagen 09:00 – 18:00

Adres: Parallelweg 36, 6922HR, Duiven

E-mail: info@altijdresultaat.nl