NLP training: zonder doelen geen succes

‘Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg’

We leven in een hectische samenleving, waarin wij nauwelijks tijd hebben om eens stil te staan bij onze persoonlijke, zakelijke doelen. We stappen elke dag weer in dezelfde sneltrein en doen wat er van ons verwacht wordt. Vaak worden wij ons pas bewust van ons gedrag als we voor een lastige keuze worden gesteld, we een (te) hoge drempel moeten nemen of te maken krijgen met een conflictsituatie.  Zo kan je je bijvoorbeeld belemmerd voelen om te solliciteren op die leuke functie, in paniek raken van een presentatie die je moet geven of gebukt gaan onder een slechte werksfeer. Dit soort situaties dwingt ons vaak om een keuze te maken en een doel te stellen. En dat is een geweldige conclusie!
Want: ‘Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg’

Mensen die weten wat ze willen in hun leven en er alles uit willen halen, zijn geen uitstellers, maar uitstekende ‘doelstellers’. Zij bereiken hun doel door middelen te gebruiken die helpen bij het realiseren van hun groei als individu. Daarbij zijn gedragsverandering en communicatie de sleutelwoorden tot hun succes. Durf jij die uitdaging aan?

Gaby coach

‘Everybody is a genius.
But if you judge a fish by its ability to climb a tree,
it will live its whole life believing that it is stupid’

NLP geeft je een stevige basis als het gaat om het verbeteren van je communicatie en je functioneren. Het verbetert je motivatie, het verhoogt je zelfvertrouwen en je prestaties, waardoor je directer op je doel afgaat. Je krijgt ook meer inzicht in een ander, waardoor het contact met je leidinggevende of bijvoorbeeld je klanten je makkelijker afgaat.

Gaby

Altijd Resultaat

Challenge yourself met NLP

Met onze training NLP maak je in 2 dagen kennis met de methodieken die je helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen:

  • Het vinden van de balans tussen ratio en emotie
  • Het verbeteren van je verbale en non-verbale communicatie
  • Het afstemmen op de communicatie van een ander
  • Mentale strategieën herkennen en toepassen.

NLP geeft je een rugzak vol tools die de weg naar je doel vereffenen. Een boeiende reis waarmee je jouw doelen met nieuwe ogen zal bekijken en die je frisse inzichten geeft. Een techniek waarmee je de meest lastige bestemmingen moeiteloos bereikt.

Wil je meer weten over onze tweedaagse training NLP?

NEEM CONTACT OP . Succes gegarandeerd. 

'Succes is een keuze!’

Over Altijd resultaat

Mijn naam is Gaby. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven op het vlak van Customer Service, Leiderschap en Ondernemerschap. Ik behoor bij de pioniers die 25 jaar geleden hun skills in gingen zetten als coach.

In al die jaren heb ik me verschillende methodieken eigen gemaakt, zoals MIR Coaching, Focussing, Voice Dialoque, Eriksonian Hypnoses en nog veel meer. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om ‘client fit’ coachingsprogramma’s aan te bieden. Mijn trainingen worden vrijwel altijd gecombineerd met NLP technieken, omdat deze hun succes allang hebben bewezen. Boerenverstand, gevoel en humor vormen de finishing touch.

Ik ben als Senior Practitioner Coach geregistreerd bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Bovendien ben ik een geregistreerd Master Practitioner NLP.
In die hoedanigheid heb ik bedrijven als KPN, XS4ALL, Reed Business, BNI network, V&D, Saxion Hogeschool, SPIE, NCZ, Fisher Farma en bijvoorbeeld Hodes Group bijgestaan met diverse coachingstrajecten.

Altijd resultaat is onderdeel van Gaby Coaching & Consulting.

Wil je meer informatie over NLP?

(0316) 26 66 62

werkdagen 09:00 – 18:00

Adres: Parallelweg 36, 6922HR, Duiven

E-mail: info@altijdresultaat.nl

Onze klanten

kpn
spie
0
Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?
Powered by